About me

Hi my name is Feisa Januar Firmansyah and people usually call me Fey. I’m coming from city called Bandung in Indonesia but currently I stay in Doha, Qatar for almost 2 years.

life is an adventure, so I want to experience more in it. I want to go across the boundaries to reach out my dreams.

I love to make friends, meeting new people from all around the globe, sharing and learn about culture and lifestyle. I also love travelling and I have so many places I wish I could visit.

There are so many things I love in life, I love Music very very much, I love internet and computers, I love my home town, I love Japanese culture, playing guitar, playing games, sometime I write a poem also, watching movies and concert as well.

actually I’m not really into the “blog” thing, because sometimes I don’t know what and how should I write,and now I’m learning little by little to get used to it. I love to write, but mostly only for myself  because I think it isn’t good enough for other people to read.

you can contact me at :

email            : feisa.firmansyah@gmail.com
YM                : psycho_fey@yahoo.com
mobile         : +974 33216024
skype           : eclair_choco_veyz
twitter         : http://twitter.com/Eclairchoco

Would you also please exchange your link so I could visit your blog often,

Thank you

 

Advertisements

25 responses to “About me

  1. asalamualaiku. Fey.
    ini kunjungan balik bunda .
    senang bisa kenal dgnmu, Fey.
    kapan pulang ke indonesia?
    semoga betah di Qatrar, jd gak sering home sick 🙂
    salam

    • waalaikumsalam Bunda,

      makasih ya udah mampir kesini ya, senang bisa kenal dengan Bunda juga, hmm pulang mungkin Insya Allah taun depan, terus rencana cari kerja lagi ke negara lain..
      ya disini lumayan betah sih, *dibetah2in aja* hehehe ..
      homesick kadang2 juga suka, tp untung ada facebook jadi bisa sedikit terobati

  2. Assalamualaikum….

    Mau ninggalin jejak di sini, salam kenal ya Mas…..

    Makasih udah mengunjungi blog ku yang penuh dengan cerita tentang bintang dan impian, heeee
    YM nya blh di add dunk, heeee
    (cara pertama untuk menjadi sahabat, seperti dengan sahabat blogger lainnya)

    Salam!

  3. Fey, itu sudah bunda publish tulisan ttg sejarah soup.
    (yg bunda janjin kemarin)
    mungkin nanti di komen ada yg bisa Fey tambahkan.
    terimakasih ya Fey 🙂
    salam

  4. Salam kenal, Mas! ^__^ 🙂

    Sekilas mirip ama vokalisnya Letto… :mrgreen:

  5. hai…hai…hai…..
    bener..sekilas mirip vokalis letto..
    salam kenallllll
    he…he…(^_^)

  6. ini juga ikut2an … hehehe …

    salam kenal juga ya …. Tsukino Usagi?

  7. Salam kenal ya Fey.
    Mukamu mirip temen saya yg tinggal di Bandung juga… Btw, mau tukeran link dong 🙂

  8. halloo Sya … salam kenal juga yaa,?
    oya aku mirip temen km? masa sih? hehehe …

    iya boleh tukeran link, link nya langsung aku pasang tuh … 🙂

  9. Halo, salam kenal, terima kasih sudah berkunjung ke blog saya.
    Semoga silaturahmi ngeblog tetap terjalin 🙂

  10. Halo, salam kenal, makasih ya dah berkunjung ke blog suzannita, sekarang giliran suzan yang blog walking, keren ya bisa kerja di Qatar, o iya bisa nonton Timnas gak di Piala AFF 2010 ???

  11. Iraha balik brad?
    oleh-oleh tong poho 😀

  12. no matter however u try, u will never satisfied with all of your contents in this blog.
    but, one thing u must know, ur blog is ur place, don’t care about others judge. ur blog, exactly, is the place where u trying to writing and trying to be a better man 😉

    *ohoho. inggris yang buruk. jangan diketawain!*

  13. Haiii, salam kenal Fey, makasiy ya dah berkunjung di blogku yaa. Ini aku juga lagi baca tulisanmu, waah ternyata banyak hal baru yang bisa aku pelajari lho 😀

  14. Hi Fey, nice to have you in my blog. Well.. I love to see your blog also.. keep in touch in blogger world. Promise me! *halah hehe…

    add my twitter account plz: @fadhilatulip I’ll add you as well. thx in advance 😉

  15. Halo… berkunjung 🙂

  16. salam kenal, mas (atau kang?) hehee
    tinggal di qatar toh, pantesan pemandangannya selalu pasir 😀
    makasih yah udah berkunjung ke blog saya dan ngasih pengetahuan tentang pasta 🙂 lain kali diskusi soal makanan lg dong. hehehehe

  17. Hi, Nice to visited here….

    msh blajar english nih,, hihi…
    Salam Kenal Ya….

  18. Wow,, Qatar? It’s so long long away from “Bumi Pertiwi”
    Buat bangga Indonesia di sana ya mas -,-7

    *maaf baru bisa berkunjung balik*

  19. Cool..
    nice blog.. singgah ninggalin jejak mas..
    keep on posting.. nice to know more about the world..
    🙂

  20. salam, eh ketemu musisi nich … main ke t4ku ya bro

  21. Assalamualaikum.,.
    Salam kenal dari Palu alias kota Kaktus.,. hehehe
    kunjungan baliknya yah gan.
    salam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s